Kokoustilat

Tutustu Saimaa Stadiumin monipuolisiin kokoustiloihin

Miksi tyytyä tavalliseen, kun tarjolla on uudenlainen ja virikkeellinen ympäristö kaiken kokoisille kohtaamisille. Meiltä löytyy tiloja ja mahdollisuuksia moneen tarpeeseen, ja tilojen yhteyteen on mahdollista helposti liittää myös aktiviteetit sekä tietysti tarjoilut. 

Puolipäiväkokous alk. 29€/hlö

Hintaan sisältyy kahvi, makea tai suolainen kahvileipä sekä kokousvedet ja tilavuokra aamu- tai iltapäiväksi.

Kokopäiväkokous alk. 39€/hlö

Hintaan sisältyy lounas, kahvi, makea ja suolainen kahvileipä sekä kokousvedet ja tilavuokra kokouspäiväksi. 

Pyydä tarjous

Vire-ravintolaparvi jopa 120 hengelle

Tyylikäs parvitila heti Saimaa Stadiumin aulan yläpuolella. Suuret ikkunat tarjoavat näköalan aulaan sekä Mikkelin raviradalle. Mahdollisuus 100 hengen ruokailuun ja jopa 120 hengen seminaareihin. Perinteisten kokoustilaisuuksien lisäksi tila soveltuu hyvin erinäisten juhlien tai vaikkapa pienimuotoisen konsertin järjestämiseen. Tilasta löytyy valmiiksi kokoustekniikkana dataprojektori, mikrofoni sekä perinteinen fläppitaulu.


LepoSyke-neuvottelutila monipuolisiin tarpeisiin

LepoSyke-neuvottelutilan kalustesuunnittelussa on otettu huomioon istumatyön haitat. Tilan kalustus poikkeaakin perinteisestä kokoustilasta, kuten kuvista voi jo huomata. Kalustukseen kuuluu liikuteltavat rahit 50 hengelle sekä perinteisempiä tuoleja noin 20 hengelle. Tilasta löytyy myös 12 kappaletta korkeudeltaan säädettäviä ja siirreltäviä työskentelypöytiä. Tilassa voi kokousten lisäksi järjestää esimerkiksi monipuolisia liikunta-aktiviteetteja. Ikkunoista on myös upea näkymä suoraan liikuntahalliin, ja tilaa voidaankin hyödyntää myös tapahtumien yhteydessä esimerkiksi VIP-tilana.

Tilan molemmilta päätyseiniltä löytyy dataprojektorit sekä Click Share -järjestelmä, johon oma tietokone on helppo yhdistää. Erikoisuutena tilaan voidaan luoda esimerkiksi 180 asteen luontomaisema vaikkapa kokouksen taustalle tai tilaan voi varata kokouksen yhteyteen vartin aktivoivan pelihetken älyseinällä. Pyydä tästä tarjous erikseen! 

LepoSyke-tilan voi jakaa myös kahteen pienempään kokoustilaan väliseinällä: perinteisempään Lepo-tilaan sekä rahit sisältävään Syke-neukkariin. 


Perinteisempi Voima-neuvottelutila 8 hengen kokouksiin

Kompakti 8 hengen kokoustila Voima sisältää Click Share -järjestelmän sekä näytön, johon oma tietokone on helppo kytkeä. Tilasta löytyy mukavat nojatuolit kokoustajille sekä hyvä valaistus. 

Kokouksen rinnalle aktiviteetteja? Katso vaihtoehtoja, jotta ajatus kulkisi paremmin!