Info

Tervetuloa Saimaa Stadiumille

Yksi Saimaa Stadiumi, tuhat käyttötarkoitusta. Jokaisella meistä on oma syynsä saapua Saimaa Stadiumille. Sen monipuoliset tilat kutsuvat viihtymään liikunnan sekä erilaisten urheilu- ja kulttuuritapahtumien parissa. 

Olet sitten saapumassa kokoukseen, tulossa vieraaksi tapahtumaan tai suunnittelemassa vaikka perheen lomapäivää SuperCornerissa, tältä sivulta löydät käytännön ohjeita saapumiseen. 

Tervetuloa Saimaa Stadiumille!

Saimaa Stadiumin tarina

Suomalaisena areenahankkeena ainutkertainen Saimaa Stadiumi syntyi omistajien eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Mikkelin kaupungin ja Suomen Nuoriso-opiston sekä muiden paikallisten ja kansallisten toimijoiden välisenä yhteystyönä. Saimaa Stadiumi avautui maaliskuussa 2018 ja areenan suunnittelusta vastasi mikkeliläinen Arkkitehtitoimisto Kirjalainen Oy.

Monitoimiareenan tehtävänä on tarjota puitteet monipuoliselle liikunta-, opetus-, tutkimus-, tapahtuma- ja palvelutoiminnalle. Saimaa Stadiumi harjoittaa toimintaansa yhteiskunnallisena yrityksenä ja yleishyödyllisenä yhteisönä eikä sen toiminnalla tavoitella voittoa.

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.