Sulkapallo ja Pickleball

Sulkapallo 

Sulkapallo on loistava laji kunnon kohottamiseen ja koordinaation kehittämiseen. Voit pelata joko kaksin- tai nelinpeliä, joten laji sopii hyvin sosiaaliseen yhdessäoloon ystävien tai perheen kanssa. Saimaa Stadiumilta löydät erinomaiset olosuhteet sulkapalloon. Lattiassa on Taraflex-pintainen aluejoustava rakenne, joka suojaa niveliä kovalta rasitukselta. 

  • Kenttiä on samanaikaisesti varattavissa jopa 7 kappaletta, joten tilaa riittää vaikka suuremmallekin porukalle. 

  • Mailat ja pallot saat vuokrattua helposti infopisteeltä aukioloaikojemme puitteissa. 

Pickleball 

Pickleball on hauska ja vauhdikas uusi pallopeli, joka yhdistää tenniksen, pöytätenniksen ja sulkapallon parhaat puolet. Peliä pelataan sulkapallokentän rajoilla ja verkko on tennisverkkoa muistuttava matala verkko. Lattiassa on Taraflex-pintainen aluejoustava rakenne, joka suojaa niveliä kovalta rasitukselta. 

  • Pickleball kenttiä on varattavissa samanaikaisesti 4 kappaletta ja peliä voi pelata joko kaksin- tai nelinpelinä.  

  • Peliä pelataan lajille suunnitelluilla mailoilla ja pallolla, jotka saat vuokrattua infopisteeltämme aukioloaikojen puitteissa.  
     

Vuorovaraukset 

  • Voit varata sulkapallo- tai pickleball-vuoron Saimaa Stadiumin varauskalenterista

  • Varauskalenterista näet kenttien ajankohtaisen varaustilanteen ja voit helposti valita mieleisesi kentän ja ajan itsellesi. 

  • Kentän varaaminen vaatii ensikertalaiselta kirjautumisen. Samalla saat lisäohjeet vuorolle saapumiseen ja hallissa liikkumiseen. 

Huomioithan, että samoja palloilualueita käytetään useaan eri lajiin. Varauduthan siirtämään omat verkkosi varatulle kentälle. 

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.