Kalevankankaan koulun henkilökunnan virkistyspäivä

Työhyvinvointia, liikuntaa ja palautumista asiakkaalle räätälöityinä

Mikkeliläinen Kalevankankaan koulu toivoi henkilökunnan virkistyspäivään yhteisöllisyyttä, työssäjaksamista ja virkistäytymistä. Henkilöstöpäivä järjestettiin Saimaa Stadiumilla maaliskuussa 2023.  

- Henkilöstöömme kuuluu kaikkiaan yli 100 henkeä eri toimialoilta. Järjestämme vuosittain kaksi suurempaa virkistyspäivää ja tämän lisäksi useita muita tapahtumia. Yhteisöllisyys, työssä jaksaminen sekä virkistäytyminen ovat keskeisessä roolissa ja koemme tärkeäksi, että kaikilla on mahdollisuus valita virkistyspäivän aikana ne mukavimmat keinot näiden saavuttamiseksi, toteaa rehtori Janne Syrjäläinen. 

Tämäkin henkilöstöpäivä toteutettiin asiakkaan ja osallistujien toiveita noudatellen. Kalevankankaan koulun virkistyspäivän monipuolinen sisältö saikin hymyt osallistujien huulille ja ilmassa oli päivän aikana havaittavissa aitoa innostusta yhteiseen tekemiseen. Virkistyspäivään osallistui kaikkiaan 72 henkeä. 

- Erinomaisesti toteutetut käytännön järjestelyt ja kumppanuussopimus sekä Saimaa Stadiumin saavutettavuus ovat olleet pitkäaikaisen yhteistyön kivijalkoja. Tätä yhteistyötä haluamme jatkaa edelleen ja voin ehdottomasti suositella Saimaa Stadiumin työhyvinvointi- ja virkistyspäiväohjelmia. Nämä antavat energiaa ja tuovat hyvinvointia koko työyhteisölle, Syrjäläinen kiteyttää. 

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.