Kesätekemistä Saimaa Stadiumilla

Kesään tekemistä liikkuen Saimaa Stadiumilla!

Kesä on täydellistä aikaa nauttia liikunnasta ja hyvinvoinnista, ja meillä on tarjota monipuolinen valikoima aktiviteetteja kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Tältä sivulta löydät kesätekemistä Saimaa Stadiumilla sekä kesän aukioloajat ja poikkeukset. Tervetuloa liikkumaan!

SuperCorner Mikkeli

Satoi tai paistoi - SuperCornerissa iloa riittää läpi kesän!

Saimaa Stadiumin SuperCorner-puisto tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Tule viettämään hauskaa ja aktiivista päivää perheen ja ystävien kanssa tai itseksesi.

Muistathan myös hyödyntää kausikorttitarjouksemme kesän seikkailuihin: kolmen kuukauden kausikortti kahden kuukauden hinnalla! Tarjous on voimassa 9.6. saakka, joten toimi nopeasti ja varmista kesän liikunnalliset elämykset jo tänään!

Tervetuloa seikkailemaan!

Kiipeily

Löydä uusi lajisi kiipeilystä!

Saimaa Stadiumilla voit kiipeillä 12 metrisellä köysiseinällä, automaattivarmisteisilla radoilla ja matalammalla boulder-seinällä. Erilaisista kiipeilyreiteistä löytyy haastetta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kiipeilijälle.

Tulossa ensimmäistä kertaa kokeilemaan kiipeilyä? Meiltä saat kiipeilyyn alkuopastuksen, jossa käydään läpi kiipeilyn perusteet, valjaiden käyttö ja seinältä laskeutuminen. Kiipeilykokeilun paketin hintaan kuuluu myös valjaat ja kengät, jotka saat vuokrattua meiltä. Suosittelemme varaamaan ajan kiipeilykokeiluun etukäteen.

Lisätietoa kiipeilystä: Kiipeilyä Saimaa Stadiumilla - Saimaa Stadiumi

Sulkapallo ja pickleball

Tule haastamaan ystäväsi tai perheesi sulkapallossa tai uutuuslaji pickleballissa! Mailat ja pallot saat vuokrattua helposti infopisteeltä aukioloaikojemme puitteissa.

Voit varata sulkapallo- tai pickleball-vuoron Saimaa Stadiumin varauskalenterista. Varauskalenterista näet kenttien ajankohtaisen varaustilanteen ja voit helposti valita haluamasi kentän ja ajan.

Kuntosali ja juoksurata

Saimaa Stadiumin laadukas kuntosali ja 225-metrinen sisäjuoksurata tarjoavat puitteet sekä voimaharjoitteluun että kestävyystreeniin. Kuntosalimme on varustettu moderneilla laitteilla, jotka sopivat kaiken tasoisille treenaajille. Juoksuradallamme voit testata nopeuttasi ja kestävyyttäsi missä tahansa säässä.

Lue lisää kuntosalista ja juoksuradasta täällä.

Sähkömaastopyörien vuokraus

Vuokraa sähkömaastopyörä ja tutustu Mikkelin alueen maastopyöräreitteihin. Esimerkiksi Kalevankankaan monitoimireiteille pääset aivan Saimaa Stadiumin läheisyydestä.  Yhteistyökumppanimme eKitka vuokraa laadukkaita täysjousitettuja sähkömaastopyöriä, joilla teet ajamisesta juuri niin haastavaa tai helppoa kuin haluat! 

Lue lisää aiheesta ja varaa pyörät täällä.
 

Karjalaiset Kesäjuhlat 15.-16.6.

Viikko ennen juhannusta Saimaa Stadiumi täyttyy karjalaisesta kulttuurista ja perinteistä, messu- ja torivilinästä, musiikista, seminaareista ja värikkäistä kansallispuvuista. Tapahtumassa on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisellekin. Tapahtumaviikonloppuna Saimaa Stadiumi on kokonaisuudessaan tapahtuman käytössä, eikä siispä normaalisti avoinna. Tarkista Saimaa Stadiumin poikkeukset alta.

Lisätietoa Karjalaisista Kesäjuhlista löydät täältä.
 

Kesän ajan aukioloajat ja poikkeukset

Saimaa Stadiumi ja SuperCorner ovat avoinna 3.6.–7.8. maanantaista lauantaihin klo 11–18.

La 15.6.-su 16.6. Karjalaiset kesäjuhlat. Halli, kiipeilyseinä ja SuperCorner suljettu. Tapahtuma vaikuttaa Saimaa Stadiumin aukioloaikoihin myös rakennus- ja purkutöiden aikana:

  • Saimaa Stadiumin halli suljettu ke 12.6.-ti 18.6. rakennustöiden, tapahtuman ja purkutöiden vuoksi
  • Kiipeilyseinä ja SuperCorner suljettu muilta kuin Karjalaisten kesäjuhlien kävijöiltä la 15.6.- su 16.6.

To 20.6. Saimaa Stadiumi ja SuperCorner avoinna klo 11–16.

Pe 21.6.-su 23.6. Juhannus. Saimaa Stadiumi ja SuperCorner suljettu.

20.–30.6. Bistro Sisu suljettu.

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.