Julkaistu 21.09.2021

Vaikuttavimmat työhyvinvointipalvelut Saimaa Stadiumilta

Työhyvinvointipalvelumme ovat tarkoitettu tuomaan merkittävää lisäarvoa sekä työnantajalle että työntekijälle

Haluamme helpottaa asiakkaidemme yhteyttä elämän eri osa-alueiden tasapainon saavuttamiseksi. Kun jaksamme töissä sekä vapaa-ajalla, hyödymme siitä kaikki.  Lisäksi saavutetut tulokset näkyvät suoraan työn tuottavuudessa.

Työssä jaksaminen ei ole enää tulevaisuudessa kenellekään itsestäänselvyys, vaikka kaikki työpaikan perusasiat olisivatkin moitteettomassa kunnossa. Työyhteisöissä kohtaamamme erilaiset haasteet, työntekijöiden ikääntyminen sekä teknologian kehittyminen saattavat näkyä jaksamisen vähentymisenä, työviihtyvyyden heikentymisenä sekä sairauslomien ja irtisanoutumisten lisääntymisenä. Näiden lisäksi työntekijöiden ruuhkavuodet saattavat kuormittaa jaksamista äärimmilleen. Erityisen tärkeää on tunnistaa työhyvinvoinnin kasvava tarve etenkin työyhteisön muutosvaiheissa.

Työssä jaksamisen parantaminen ei ole työnantajille helppo yhtälö ratkaistavaksi omin voimin. Työhyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, joihin työnantajan voi olla haastavaa vaikuttaa. Autamme ratkaisemaan tämän ongelman yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä teemme työhyvinvoinnin toteuttamisen mahdollisimman helpoksi.

Saimaa Stadiumin tarjolla olevat työhyvinvointipalvelut eivät rajoitu ihmisten fysiologiseen hyvinvointiin keskittyviin palveluihin, jotka on valitettavan usein suunnattu pelkästään liikuntaan tai ravintoon liittyviin asioihin. Yhteys työelämän tarpeisiin jää helposti puuttumaan, jos näkökulma ei ole tarpeeksi laaja ja hyvinvoinnin tilaa ei tunnisteta riittävän monipuolisesti.

Monipuoliset ja vaikuttavimmat työhyvinvointipalvelut löydät täältä. Tutustu ja valitse sopivimmat palvelut työyhteisöllesi!

Lisätiedot:

Kimmo Aholainen
hyvinvointikoordinaattori
kimmo.aholainen@saimaastadiumi.fi
040 719 7708