Julkaistu

Suuri vappuspektaakkeli siirtyy Mikaeliin

Mikkelin kaupunginorkesterin ja Kaartin Combon yhteinen vappushow siirtyy konserttitalo Mikaeliin. Alkuperäinen suunnitelma oli toteuttaa Saimaa Stadiumilla, mutta vallitsevassa tilanteessa tilaisuus siirrettiin Mikaeliin, jotta se voidaan järjestää turvallisesti numeroiduilla istumapaikoilla.     

Ensikertaa järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on aloittaa Mikkelissä uusi vappukonserttien perinne. Kyseessä on matalan osallistumiskynnyksen ikärajaton tapahtuma. Konsertin pääsyliput on hinnoiteltu niin edullisiksi, että kenellä tahansa on mahdollisuus päästä nauttimaan musiikista maan parhaiden muusikoiden tahdittamana. Edullisten peruslippujen lisäksi tarjolla on myös show & dinner -paketteja.

Suuri vappuspektaakkeli kuullaan Mikkelin Mikaelissa la 30.4.2022 klo 19 alkaen. Kaartin Combon ja Mikkelin kaupunginorkesterin yhteiskokoonpanoa johtaa kapellimestari Erkki Lasonpalo.

”Haluamme pitää kiinni edullisista lipunhinnoista, ja näin pyrkiä tuomaan iloa mahdollisimman monelle näinä hankalina aikoina”, toteaa kaupunginorkesterin intendentti Jaakko Antila. Saimaa Stadiumille suunniteltu tanssittava tapahtuma ei toki ole mahdollinen Mikaelissa. Konsertin ohjelma suunnitellaan nyt Mikaelin konserttisaliin sopivaksi. ”Kaartin Combo solistinaan Maria Lund yhdistettynä Mikkelin kaupunginorkesterin jousten kanssa on ainutlaatuinen kokoonpano, joten laatu ja meininki on taattu”, toteaa Mikaelin ja Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.

_____________________________

Suuri Vappuspektaakkeli Mikaelissa!

Mikkelin kaupunginorkesteri järjestää yhdessä Konserttitalo Mikaelin ja Saimaa Stadiumin kanssa Suuren Vappuspektaakkelin. Vappuaattona 30.4. klo 19 järjestettävässä konsertissa Mikaelin lavalle nousevat Mikkelin kaupunginorkesterin vieraina maamme tunnetuin tanssittaja Kaartin Combo solistinaan valovoimainen Maria Lund.

Liput 10€
Show & Dinner -paketti 55€
Sisältää hyvän istumapaikan riviltä 8 tai 9 ja ranskalaisen menuun ennen konserttia. Ruokailu alkaa kello 17. Allergiat ja erityisruokavaliot ilmoitetaan osoitteeseen henrik@serviini.fi

Ranskalainen menu:
Grillattua artisokkaa ja kauden kasviksia
Sitruuna-marinoituja oliiveja
Saksanpähkinää, päärynää ja paahdettua punajuurta
Appelsiini-glaseerattua helmikanan rintaa
Brie juustoa ja mansikoita

Punaviinissä haudutettua härän niskaa
Perunagratiinia ja kasvisratatouillea

Suklaakakkua ja hillottua kirsikkaa

OSTA LIPUT