Julkaistu 01.11.2023

Saimaa Stadiumin verkkokauppa uudistui

Saimaa Stadiumin uudistuneet järjestelmät mahdollistivat nyt myös verkkokaupan päivittämisen asiakasystävällisempään. Uuden verkkokaupan löydät verkkosivuiltamme www.saimaastadiumi.fi/verkkokauppa

Olemme Saimaa Stadiumilla halunneet panostaa sujuvampaan asiakaskokemukseen ja tuoneet asiakkaidemme saataville uuden verkkokaupan. Jatkossa kuntosalin ja kiipeilyn kausikortit voi ostaa ja uusia kätevästi uuden verkkokauppamme kautta ilman asiakaspalvelussamme asiointia.

Ensimmäisellä kerralla:

  • Jos sinulla ei ole ollut kausikorttiamme: Luo käyttäjätunnus valitsemalla haluamasi tuote ja täyttämällä henkilötietosi. Saat heti oston jälkeen PIN-koodin käyttöösi, jolla pääset aloittamaan treenit. Uuden tyylikkään kausikorttisi voit hakea infostamme aukioloaikoina.

  • Jos sinulla on jo Saimaa Stadiumin sininen kausikortti: Voit jatkossa uusia kausikortin suoraan verkkokaupassamme. Pääset ensimmäisellä kerralla kirjautumaan sisälle yläkulman Kirjaudu-painikkeen takaa löytyvän Unohditko salasanasi? -kohdan kautta. Salasana kirjautumista varten lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut jäsenyyttä perustettaessa, joten käytäthän tässä samaa sähköpostiosoitetta.

Tutustu verkkokauppaan: www.saimaastadiumi.fi/verkkokauppa

Tulevaisuudessa verkkokaupasta pystyy varaamaan ja ostamaan myös muita Saimaa Stadiumin palveluita. Tavoitteenamme on myös tuoda liikuntatilojen varauskalenterit pian asiakkaiden näkyville verkkoon.

Lisätiedot ja kysymykset:

Saimaa Stadiumin myyntipalvelu
sales@saimaastadiumi.fi
puh. 020 7699 099 (aukioloaikoina)