Julkaistu 22.02.2024

Saimaa Stadiumin uusi varauskalenteri julkaistiin

Monitoimihallin uusi varauskalenteri on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Varauskalenterista voi selailla liikuntatilojen varaustilannetta ja ostaa sulkapallo- ja pickleball -vuoroja.

Liikuntatilojen varaustilanne näkyvillä reaaliaikaisesti

Saimaa Stadiumin järjestelmäuudistus on edennyt siihen pisteeseen, että myös monitoimihallin varauskalenteri on nähtävissä verkkosivuilla. Kalenteri kertoo liikuntatilojen varaustilanteen, mutta ei varauksen tarkempia tietoja.

  • Hallin varaustilanteen katseluoikeutta on toivottu jo pidemmän aikaa. Varauskalenteri antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tarkistaa varaustilanne verkosta. Esimerkiksi liikunnanopettajat näkevät hallilohkojen varaustilanteen vaivatta ja kiipeilijät voivat varmistaa, onko kiipeilyseinälle tiedossa ryhmävarauksia, kertoo palvelupäällikkö Henna Tanttu.

Jo aiemmin julkaistiin uusi verkkokauppa, josta esimerkiksi kuntosalikortit ovat ostettavissa.

Sulkapallo- ja pickleball –vuorot ostettavissa suoraan verkosta

Osana varauskalenteria sulkapallo- ja pickleball-varaukset on siirretty verkkoon suoraan varauskalenterin yhteyteen.

  • Tällä tavoin asiakas voi rekisteröitymisen jälkeen varata ja maksaa vuorot sujuvasti yhdessä ja samassa järjestelmässä ja siirtyä halliin omatoimisesti sulkapallon tai pickleballin pariin, lisää Tanttu.

Saimaa Stadiumin uusi varauskalenteri löytyy osoitteesta https://saimaastadiumi.fi/varauskalenteri . Samassa osoitteessa pääsee varaamaan sulkapallo- ja pickleball –vuorot.

Lisätietoja aiheesta:

Henna Tanttu
palvelupäällikkö
Saimaa Stadiumi Oy  
puh. 020 7699 096
henna.tanttu@saimaastadiumi.fi

Varauskalenterin käyttöön liittyvät kysymykset:

Saimaa Stadiumin myyntipalvelu
puh. 020 7699 099
sales@saimaastadiumi.fi