Julkaistu 26.09.2023

Saimaa Stadiumilla tehtiin joogahistoriaa Mikkelin kaupunginorkesterin säestyksellä

Saimaa Stadiumilla järjestetyssä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun henkilöstöpäivässä liikutettiin yli 750 henkilöä. Päivä huipentui yhdessä Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa järjestettyyn joogaan.

Torstaina 14. syyskuuta Saimaa Stadiumilla järjestettiin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun henkilökunnalle henkilöstöpäivä, johon osallistui noin 750 henkilöä. Henkilöstö tapaa näin suurella joukolla kerran vuodessa ja tällä kertaa ohjelmassa oli tarjolla vaihtoehtoja kuorosodasta Toto-opastukseen ja Spartalaisiin olympialaisiin. 

”Haluamme tarjota henkilöstöllemme uusia ja inspiroivia kokemuksia. Idea olympialaisista syntyi työntekijältämme ja henkilöstöpäivä oli palautteen perusteella henkilöstömme mielestä kokonaisuutena erittäin onnistunut ja monipuolinen. Joogaa kaupunginorkesterin säestämänä pidettiin koskettavana ja sykähdyttävänä”, iloitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun henkilöstöpäällikkö Riitta Vehmassalmi.

Päivä huipentuikin yhdessä suoritettuun joogaan, jonka taustamusiikista vastasi poikkeuksellisesti Mikkelin kaupunginorkesteri. Kaupunginorkesteria johti konserttimestari Elias Nyman. Kyseessä on historiallinen yhteistyö joogan ja kaupunginorkesterin välillä.

- Idea yhteiseen joogahetkeen lähti jo vuosi sitten keskustellessani kaupunginorkesterin intendentti Jaakko Antilan kanssa. Tavoitteena oli yhdistää urheilua ja kulttuuria kauniiksi kokonaisuudeksi ja tässä tilaisuudessa tämä tavoite onnistuikin loistavasti, kertoo Saimaa Stadiumin myyntipäällikkö Virve Remunen.

- Kiitokset kuuluvat kaupunginorkesterin lisäksi myös ehdottomasti joogaa vetäneelle Eeva Ojalehdolle ja avustavana ohjaajana toimineelle Hanne Kostamoiselle. Heidän ja kaupunginorkesterin yhteistyössä saatiin aikaan kokemus, joka herätti vahvojakin tunteita osallistujissa. Tällaisia tilaisuuksia on vain harvoin tarjolla, kiittelee Virve Remunen.

Myös joogaan osallistuneiden määrä – noin 750 henkilöä – oli lajille poikkeuksellisen suuri.

Tapahtuman tuottamisesta vastasi Saimaa Stadiumin myyntipäällikkö Virve Remunen. Tilaisuutta olivat omalta osaltaan mahdollistamassa myös tapahtuman ääni- ja valotekniikasta vastannut mikkeliläinen Lumio Events Oy, Osuuskauppa Suur-Savo sekä muita aktiviteetteja ohjanneet alojensa ammattilaiset.

Kuva: Kontrastia / Pihla Liukkonen