Julkaistu 28.05.2023

Saimaa Stadiumi päivittää kulunvalvontajärjestelmän osana suurempaa uudistusta

Päivitämme Saimaa Stadiumilla toiminnanohjausjärjestelmäämme tämän vuoden aikana. Tähän päivitykseen liittyen Skidata-järjestelmä poistuu käytöstä ja Skidata-kortit lakkaavat toimimasta 21.6.2023 jälkeen. Kortit korvataan uusilla ja muutos ei aiheuta kustannuksia kausikorttilaisillemme.  

Jos teillä on voimassa oleva kausikortti kuntosalille tai kiipeilyseinälle, toimikaa näin:

  • Kuukausikortti: Jos kortin voimassaolo päättyy ennen 21.6.2023, voit käyttää kortin normaalisti loppuun ja päivittää kortin seuraavan oston yhteydessä. Jos kortin voimassaolo päättyy 21.6.2023 jälkeen, käy päivittämässä kausikortti 21.6.2023 mennessä infossamme. Siirrämme jäljellä olevan kauden uudelle kortille.
  • 10 kerran kortti: Käy päivittämässä kausikortti 21.6.2023 mennessä infossamme. Siirrämme jäljellä olevat kerrat uudelle kortille.
  • Pidempi kausikortti: Käy päivittämässä kausikortti 21.6.2023 mennessä infossamme. Siirrämme jäljellä olevan kauden uudelle kortille.

Jos teillä ei ole voimassa olevaa kausikorttia, uudistus ei vaadi reagointia. Kortti päivitetään uuteen automaattisesti, kun tulette seuraavan kerran uusimaan korttia.

Kun kortti päivitetään uuteen viimeistään 31.8.2023 mennessä, vaihdamme Skidata-kortin maksutta uuteen korttiin. Uusilta kausikorttiasiakkailta ja 1.9.2023 alkaen vaihdetuista korteista perimme 5 euron maksun kortista.

Olemme huomioineet asiakkaidemme toiveet ja järjestelmämuutoksen avulla mahdollistamme tulevaisuudessa myös korttien joustavamman uusimisen verkkokaupan kautta. Tiedotamme jatkossakin asiakkaitamme tulevista muutoksista.

Lisätiedot ja kysymykset:

Saimaa Stadiumin myyntipalvelu
sales@saimaastadiumi.fi