Julkaistu 11.10.2021

Saimaa Stadiumi ja Etelä-Savon Työterveys yhteistyöhön

Saimaa Stadiumi ja Etelä-Savon Työterveys ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä työikäisten hyvinvointiin liittyvien palveluiden tarjonta ja vaikuttavuus nousevat uudelle tasolle Etelä-Savossa. 

Saimaa Stadiumi on alkusyksyn aikana lanseerannut Hyvinvointikampus 2.0 -palvelukonseptin, joka kokoaa alleen kaiken tarvittavan hyvinvoinnista kiinnostuneille asiakkaille. Perinteisten työhyvinvointipäivien rinnalle on rakennettu monipuolinen kattaus liikunta-, elämys- ja hyvinvointipalveluita. 

– Tämän kumppanuuden myötä pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ratkaisuja hyvinvoinnista kiinnostuneille yritysasiakkaille. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kehittämään työhyvinvointia ja terveyttä mitatusti vaikuttavien hyvinvointipalveluiden avulla, toteaa Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa. 

Etelä-Savon Työterveys on maakunnan johtava työterveyspalvelujen tuottaja. Perinteisten työterveyspalvelujen rinnalle halutaan nykyisin yhä enemmän myös muita työhyvinvointia tukevia palveluita, sanoo Etelä-Savon Työterveyden toimitusjohtaja Mia Lindström. 

– Uskomme, että Saimaa Stadiumin kanssa tehtävän yhteistyön myötä voimme vastata entistä paremmin vaikuttavien työhyvinvointipalvelujen kasvavaan kysyntään. Meillä molemmilla on siihen omaa erityisosaamista, jotka yhdessä luovat uusia palvelumahdollisuuksia.