Julkaistu 19.08.2022

Black Box Mikkeli järjestetään toista kertaa 28.-29.10.2022

Lipunmyynti on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti

Saimaa Stadiumin valtaa lokakuussa raskaan musiikin tapahtuma Black Box Mikkeli. Tänä vuonna toistamiseen järjestettävän tapahtuman taustalla ovat mikkeliläisen metalliyhtyeen Bloodred Hourglassin jäsenet, jotka kokevat paikallisen musiikkiskenen elävöittämisen oleelliseksi:

  • Viimeiset vuodet ovat olleet Mikkelissä todella hiljaisia suurempien (populaari)musiikkitapahtumien osalta. Kesällähän kaupunki herää henkiin luonnollisesti turistivirtojen mukana, mutta kaipaa ravistelua myös sesongin ulkopuolella ja sitä me teemme nyt.

Tämän vuotinen tapahtuma tuo Mikkeliin raskaamman musiikin suomalaisia suuruuksia, vieraita ulkomailta ja uusia, kiinnostavia ja nousevia tähtiä. Totta kai, järjestävä seura esiintyy myös itse tapahtumassa ja heittääkin samalla vuoden ainoan kotikaupungin keikkansa.

  • Vuosien kiertämisen ansiosta Suomessa ja ulkomailla luodut suhteet ja verkostot ovat kasvaneet. Meidän järjestämänä tästä tapahtumasta välittyy keikkamyyjille ja yhteistyökumppaneille laatutakuu. Samalla on ollut kiva huomata, että mielenkiintoa löytyy myös tulevaisuuden yhteistyölle. 

Vaikka tapahtuman ajankohta on käsillä vasta reilun parin kuukauden päästä, lipunmyynti on lähtenyt liikkeelle suunnitelman mukaisesti eli vauhdikkaasti. Näyttää siis vahvasti siltä, että mikkeliläisille ja totta kai myös maakuntarajojen ulkopuolelta tuleville on tarjolla ansaittua piristystä pimenevään lokakuuhun!

Battle Beast

Mokoma

Betraying the Martyrs (FRA)

Bloodred Hourglass

Lost Society

Brymir

Balance Breach

Awake Again

Atlas

Merta

Lippukategoriat ja hinnat

Yhden päivän lippu (pe/la)          42,90 € / 38,90 € (S-etukortilla)

Kahden päivän lippu                       79,90 € / 75,90 € (S-etukortilla)

Yhden päivän VIP-lippu                69,90 €

Kahden päivän VIP-lippu                              119,90 €

https://www.lippu.fi/artist/saimaa-stadiumi/

https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/2371