Julkaistu 29.04.2021

ABREU ja Neljä Ruusua tähdittävät Saimaa Stadiumin pikkujoulukonserttia

ABREU ja Neljä Ruusua tähdittävät Saimaa Stadiumin pikkujoulukonserttia

Vuoden parhaat bileet bailataan lauantaina 27.11.2021, kun Saimaa Stadiumin lavalle nousevat energisestä lavashow’staan tunnettu ABREU sekä kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki Neljä Ruusua. Illan isäntänä toimii Radio Novan Anssi Honkanen.  Santa Party -pikkujoulukonsertin lipunmyynti käynnistyy 1. toukokuuta.

– Olemme kevään aikana virittäneet Stadiumin tapahtumakonetta uuteen asentoon ja pääsemme vihdoin julkaisemaan ensimmäisen isomman konserttimme, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.  –  Stadiumin tapahtumakausi starttaa kesällä Etelä-Savon Liikunnan ja Saimaa Stadiumin yhteisellä pyöräilytapahtumalla ja jatkuu syksyllä salibandyn F-liigan Super Cupilla.  Pikkujoulukaudelle ajoittuva Santa Party on kuitenkin alueen ensimmäinen iso konsertti pitkän koronatauon jälkeen. Luvassa on huippuesiintyjät sekä erilaisia lippupaketteja pikkujoulujuhlijoille, Kalliomaa iloitsee. 

Pikkujoulun tähtinä ABREU ja Neljä Ruusua

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Platinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä 2020 jättihitiksi ja oli parhaimmillaan radioiden kolmanneksi soitetuin kappale. Uudella levyllä kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja sieltä löytyvät myös platinaa striimanneet kappeleet Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos.

Neljä Ruusua seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Santa Party – Saimaa Stadiumin pikkujoulut

27.11.2021

Esiintyjinä ABREU ja Neljä Ruusua. Illan isäntänä Radio Novan Anssi Honkanen.

Santa Party on K-18. Peruslippuun ei kuulu istumapaikkoja.

Lipunmyynti alkaa 1.5. osoitteessa https://www.lippu.fi/eventseries/santa-party-2021-2918715/