Tehokas puolipäiväkokous

Kaipaatteko vaihtelua arkipäiväisiin kokouksiinne? Järjestä seuraava kokouksenne Saimaa Stadiumin moderneissa kokoustiloissa!

Meiltä löytyy monipuoliset ja viihtyisät kokoustilat, joista voitte valita tarpeeseenne sopivan. Kaikissa kokoustiloissamme on käytettävissä uusi kokoustekniikka. Henkilöstömme huolehtii kokouksenne onnistumisesta sekä vieraidenne viihtymisestä.

Tehokas puolipäiväkokous alk. 29 €/hlö

Mitä puolipäiväkokouspakettiin sisältyy?

  1. Monipuoliset ja modernit kokoustilat
    Käytössänne on valoisa ja inspiroiva tila aamu- tai iltapäiväksi. Tilamme ovat varustettu uusimmalla teknologialla varmistaaksemme, että kokouksenne sujuu ilman ongelmia.

  2. Runsaat ja terveelliset kahvitauot
    Kahvitauoillamme tarjoamme monipuolisia ja ravitsevia vaihtoehtoja, jotka tukevat työskentelyä ja virkistävät mieltä. Aamu- tai iltapäivän kahvituksiin tarjoamme paikallisia herkkuja sekä terveellisiä välipaloja, jotka lataavat energianne uuteen nousuun.

Lisäpalvelut räätälöitynä päiväänne:

  • Lounas Bistro Sisussa: Kokoukseenne voitte sisällyttää myös monipuolisen lounaan, joka voidaan nauttia Saimaa Stadiumin aulassa Bistro Sisussa hintaan 13,50 €/hlö. Lounas tarjolla arkisin klo 11-14. 

  • Aktiiviset tyky-tuokiot: Lisätkää kokoukseenne aktiivinen tuokio, joka sisältää esimerkiksi kiipeilykokeilun kiipeilyseinällä, SuperCorner vierailun, kehonkoostumusmittauksen Active Life Lab -älysalilla tai joogaa. Nämä aktiviteetit auttavat irrottamaan ajatukset työstä hetkeksi ja palauttavat keskittymiskyvyn uudelle tasolle.

Kokoustilat

Kerro meille, millaista kokousta olette toteuttamassa ja mikä on kokouksenne henkilömäärä, me hoidamme loput! Soita, laita sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hinta

alk. 29€/hlö

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.