Varaa vuoro tästä - Sulkapallo ja Pickleball

Sulkapallo

Sulkapallo on loistava laji kunnon kohottamiseen ja koordinaation kehittämiseen. Voit pelata joko kaksin- tai nelinpeliä, joten laji sopii hyvin sosiaaliseen yhdessäoloon ystävien tai perheen kanssa. Saimaa Stadiumilta löydät erinomaiset olosuhteet sulkapalloon. Kenttiä on samanaikaisesti varattavissa jopa 7 kappaletta, joten tilaa riittää vaikka suuremmallekin porukalle. Lattiassa on Taraflex-pintainen aluejoustava rakenne, joka suojaa niveliä kovalta rasitukselta. Mailat ja pallot saat vuokrattua helposti infopisteeltä aukioloaikojemme puitteissa.

Pickleball

Pickleball on hauska ja vauhdikas uusi pallopeli, joka yhdistää tenniksen, pöytätenniksen ja sulkapallon parhaat puolet. Peliä pelataan sulkapallokentän rajoilla ja verkko on tennisverkkoa muistuttava matala verkko. Lattiassa on Taraflex-pintainen aluejoustava rakenne, joka suojaa niveliä kovalta rasitukselta. Peliä pelataan lajille suunnitelluilla mailoilla ja pallolla, jotka saat vuokrattua infopisteeltämme aukioloaikojen puitteissa. Pickleball kenttiä on varattavissa samanaikaisesti 4 kappaletta ja peliä voi pelata joko kaksin- tai nelinpelinä. 

Voit varata sulkapallo tai Pickleball- kentän Saimaa Stadiumin verkkokaupasta. Varauskalenterista näet kenttien ajankohtaisen varaustilanteen ja voit helposti valita mieleisesi kentän ja ajan itsellesi. Kentän varaaminen vaatii ensikertalaiselta kirjautumisen. Samalla saat lisäohjeet vuorolle tuloon ja hallissa liikkumiseen.

Huomioithan, että samoja palloilualueita käytetään useaan eri lajiin. Varauduthan siirtämään omat verkkosi varatulle alueelle.

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.