Julkaistu 01.11.2021

Santa Party -pikkujoulutapahtuma peruuntuu

Saimaa Stadiumissa järjestettäväksi suunniteltu Santa Party -pikkujoulutapahtuma perutaan vähäisen kiinnostuksen vuoksi. Lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä ja lippurahat palautetaan. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää marraskuun viimeisenä viikonloppuna 27.11.

– Koronaepidemia näkyy vielä ihmisten uskalluksessa osallistua yleisötapahtumiin. Lipunmyynti tähän pikkujoulutapahtumaan ei käynnistynyt odotetusti, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.  Monitoimiareenalla järjestettävä näyttävä konsertti on iso ponnistus ja tilanne on koronan jäljiltä vielä haastava. Santa Partyyn kiinnitetyt nimekkäät artistit eivät saaneet tällä kertaa väkeä liikkeelle, eikä kannattavan tapahtuman järjestäminen ole tässä tilanteessa mahdollista, Kalliomaa harmittelee.

Lauantaina 27.11.2021 järjestettäväksi aiotun tapahtuman pääesiintyjiksi oli bookattu energisestä lavashow’staan tunnettu ABREU sekä kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki Neljä Ruusua.


– Emme heitä kitaraa kaivoon. Tavoitteenamme on edelleen, että Saimaa Stadiumissa nähdään myös erilaisia konsertteja. Esimerkiksi keväälle 2022 on jo suunnitteilla kiinnostavia konsertteja. Tiedotamme näistä myöhemmin lisää, Kalliomaa toteaa.

Ohjeet lippujen palautukseen löytyvät osoitteesta www.saimaastadiumi.fi/santa-party


Lisätietoja:
 

Antti Kalliomaa
040 5477 157