Julkaistu 10.09.2020

Koronatilanne siirtää Super Cupia Mikkelissä - huipputapahtuma siirtyy syksyyn 2021

Mikkelin koronavirustilanne siirtää salibandyn Super Cup -tapahtumaa vuodella.

Saimaa Stadiumilla oli tarkoitus pelata 12.9. Super Cup, joka avaa salibandykauden juhlavalla tavalla: kahdessa pelissä jaetaan samalla kauden ensimmäiset pokaalit.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ESSOTE antoi loppuviikosta suoran ohjeistuksen: Super Cupin järjestäminen Mikkelin kaupungissa ei ole nykyisen koronatilanteen myötä suositeltavaa.

F-liiga reagoi tilanteeseen: alun perin Saimaa Stadiumille suunnitellut Super Cupin pelit siirtyvät nyt Lempäälän Ideaparkiin. Mikkelissä järjestetään Super Cup -ottelutapahtuma syksyllä 2021.

- Mikkelissä on tehty talkooporukalla upeaa työtä tämän projektin eteen. Todella ikävää, että tapahtumaa jouduttiin siirtämään, mutta nykyinen koronatilanne alueella vaati kovia ratkaisuja. Kuuntelemme viranomaisia tarkasti näissä asioissa ja tämä oli ainoa oikea ratkaisu nyt, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen harmittelee.

- Seurojen toive oli yksiselitteinen: panokselliset Super Cupin ottelut halutaan pelata joka tapauksessa. Lempäälän Ideapark on loistava paikka kahdelle pokaaliottelulle. Saamme aloitettua kauden kahdella todellisella huippukamppailulla.

Mikkeliin ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden päästä järjestettävässä tapahtumassa. Liput on mahdollista myös palauttaa. Tiketti on yhteydessä lipunostaneisiin lähipäivien aikana.
Lempäälässä pelataan jo sovitun aikataulun mukaisesti 12.9. Kello 15.00 pelataan PSS:n ja SB-Pron ottelu - klo 18.00 kaukalossa mittaa ottavat Classic ja Nokian KrP.
Ottelut näkyvät suorana Ruudun ja IS TV:n kautta. Pelit lähetetään myös muun muassa Tshekin Nova Sportin kautta.
 

29 F-liigajoukkueen yhteinen mediatilaisuus otteluiden yhteydessä on peruttu koronatilanteen takia.