Aktiviteetit työhyvinvointipäivään SuperCornerissa

Aktiivista tekemistä tyky-päivään SuperCornerista!

Valitse SuperCorner-kisailut osaksi työhyvinvointipäiväänne, jos leikkimielinen kisailu ja yllättävät haasteet kuulostavat juuri teidän ryhmänne aktiviteeteilta. 

Kaksi erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita teille sopivimman: 

  1. SuperKisailussa kierretään ohjatusti eri rasteilla ja kisataan leikkimielisesti esimerkiksi kahdessa joukkueessa toisia vastaan. Lajeina ovat mm. puttauskisa, superpallo, keilaus ja skuuttiskaba. Ohjaaja kannustaa ja opastaa koko kisailun ajan! Tämä vaihtoehto on juuri teidän ryhmällenne, jos kilpailuvietti nostaa ryhmässänne päätään ja haluatte ottaa mittaa toisistanne hauskoissa lajeissa. 

  2. SuperTiimi-paketti taas sopii ryhmällenne, jos haluatte pisteiden laskemisen sijaan keskittyä enemmän ryhmänne yhteistyön vahvistamiseen. SuperTiimi-paketissa esiintulevat haasteet yllättävät jokaisen osallistujan ja yhdessä toimiminen onkin avain lajien suorittamiseen. 

Mikä on SuperCorner Mikkeli? 

Saimaa Stadiumin SuperCorner-puisto tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Puisto on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen ja virikkeelliseen vapaa-aikaan. Kahdessa kerroksessa sijaitseva SuperCorner koostuu kolmesta eri alueesta, joista jokaisessa voi kokea liikkumisen iloa eri tavoilla.

SuperPark on Suomessa syntynyt ja maailmalle viety koko perheen sisäaktiviteettipuistoketju. SuperParkeista löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten liikunta sekä perheiden yhteinen aika ovat tärkeimpiä arvojamme, joita vaalimme kaikessa tekemisessämme. Myös sinut on luotu liikkumaan!

Hinta

alk. 35€/hlö

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.