Vire-yläaula ja Ravintola-aula

Aulatilamme muuntautuvat erilaisten tilaisuuksien tarpeisiin

Mikkelin moderneimmat tilat tapahtumiin ja kokouksiin sijaitsevat Saimaa Stadiumilla Kalevankankaan ytimessä. Meiltä löytyy tiloja ja mahdollisuuksia moneen tarpeeseen, ja tilojen yhteyteen on mahdollista helposti liittää myös aktiviteetit sekä tietysti tarjoilut.

Vire, 140 henkeä

Tyylikäs parvitila heti Saimaa Stadiumin aulan yläpuolella. Suuret ikkunat tarjoavat näköalan aulaan sekä Mikkelin raviradalle. Mahdollisuus 120 hengen ruokailuun ja jopa 140 hengen seminaareihin. Perinteisten kokoustilaisuuksien lisäksi tila soveltuu hyvin erinäisten juhlien tai vaikkapa pienimuotoisen konsertin järjestämiseen. Tilasta löytyy valmiiksi kokoustekniikkana dataprojektori, mikrofoni sekä perinteinen fläppitaulu.

Tutustu tilan 360-esittelyyn tästä!

Ravintola-aula, 100 henkeä

Saimaa Stadiumin valoisa Ravintola-aula mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet. Tila muuntautuu esimerkiksi illallis- ja cocktail -tilaisuuksiin. Stadiumin pääareenalla järjestettävissä tapahtumissa ravintola-aula tarjoaa mahdollisuuden erilaisille oheistilaisuuksille.

Tutustu tilan 360-esittelyyn tästä!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales(at)saimaastadiumi.fi

Valmiit kokouspakettimme

Valmiit kokouspakettimme tekevät kokouksen varaamisesta helpompaa ja nopeampaa. Kerro meille henkilömäärä ja kokouspäivänne ajankohta, ja me hoidamme loput.