Usein kysytyt

Saimaa Stadiumin kysytyimmät kysymykset

Milloin voin käyttää Saimaa Stadiumin palveluita?
Voimassaolevat aukioloajat löydät kohdasta aukioloajat. Samasta kohdasta löydät myös poikkeusaukioloajat, jotka saattavat vaikuttaa palveluihimme. Kulkukortilla kuntosalia voi käyttää päivittäin klo 7-22.

Laitoin infoon sähköpostia. Milloin saan vastauksen?
Sähköpostia luetaan arkipäivisin aukioloaikoina. Mikäli viikonloppuisin on kiireellistä asiaa (esim. hallin varauksista), suosittelemme soittamaan suoraan infoon!

Mistä löydän tapahtumat, joita Saimaa Stadiumilla järjestetään?
Nettisivuiltamme löytyy tapahtumakalenteri, mutta kalenteriin on lisätty vain julkiset tapahtumat. Yksityistilaisuudet, vakiovuorot tai yksittäiset varaukset eivät näy kalenterissa. 

Kuinka voin varata vakiovuoron?
Vakiovuoroista voit laittaa sähköpostia suoraan myyntipäälliköllemme, yhteystiedot löytyvät täältä

Voinko maksaa maksuseteleillä?
Kyllä, meillä on maksutapavaihtoehdoissa Smartum, ePassi, EazyBreak ja Edenred. Maksuseteliä voi hyödyntää setelin haltijan henkilökohtaisiin palveluostoihin. Smartum ja ePassi soveltuvat myös verkkokauppamme ostoihin.

Voiko Saimaa Stadiumille ostaa lahjakortteja?
Lahjakorttien ostaminen onnistuu kassaltamme aukioloaikoina. Lahjakortille voi valita haluamansa tuotteen tai summan. Lahjakortteja voi ostaa myös verkkokaupastamme, jossa lahjakorttien summat ovat valmiina. Lahjakortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta ostopäivämäärästä.

Saimaa Stadiumin info

puh. 020 7699 099
sales(at)saimaastadiumi.fi

Avoinna aukioloaikojen mukaisesti.