Työhyvinvointipäivät

Työhyvinvointi-, virkistys- ja tiimipäivät Saimaa Stadiumilla

Miksi tyytyä normaaliin? Saimaa Stadiumi tarjoaa virikkeellisen ja innostavan ympäristön työyhteisöjen kohtaamisiin tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meiltä saat samasta paikasta valmiiksi suunnitellut palveluohjelmat sisältäen monipuoliset aktiviteetit, hyvinvoinnin ammattilaisten luennot ja työpajat sekä maittavat tarjoilut.

Saimaa Stadiumin aktiviteetit sopivat kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Valikoimassamme on hauskuutta, toiminnallisuutta, liikunnallisuutta sekä palautumista edistäviä kokemuksia. Hauska ja innostava yhdessä tekeminen on mitä mainioin tapa tiivistää yhteishenkeä!

Kiipeily- ja boulderseinä, ohjattu tutustuminen alk. xx eur / hlö
Ohjattu kiipeily sisältää kengät sekä valjaat. Erinomainen aktiviteetti kannustaa kaveria ja kenties kokeilla omia rajoja turvallisesti!

SuperCorner seikkailupuisto, ohjattu kisailu alk. xx eur / hlö
Sisäaktiviteettipuistossa kierretään ohjatusti eri rasteilla ja kisataan leikkimielisesti esimerkiksi kahdessa joukkueessa toisia vastaan. Lajeina ovat mm. puttauskisa, superpallo, keilaus ja skuuttiskaba. Ohjaaja kannustaa ja opastaa koko kisailun ajan! 

Active Life Lab Älysali, ohjattu tutustuminen & kehonkoostumusmittaus alk. xx eur / hlö
Ohjattu tutustuminen modernin Active Life Labin Älysalin palveluihin ja kuntolaitteisiin. Mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen, josta saa mukaansa tulosraportin. Kaikille mittauksiin osallistuneille yhteinen tulosten tulkinta!

Saimaa Stadiumin Olympialaiset, ohjattu kisailu alk .xx eur / hlö
Monipuolisella liikunta-areenalla toteutettava rennon hauska ja kevyesti liikuttava joukkuekisailu. Ohjatussa kisailussa mukaansatempaavina lajeina ovat mm. mölkky, frisbeegolf ja polkuautokisa. Tämä hauskuus on saatavilla ainoastaan Saimaa Stadiumilla!

Rentoutus / Jooga / Kehonhuolto, ohjattu tunti alk. xx eur / hlö
Ohjatulla tunnilla huolletaan kehoa ja mieltä valitun teeman mukaisesti. Erinomainen vaihtoehto kehon kireyksien tunnistamiseen ja palautumiseen sekä oman kehon parempaan tuntemiseen!
 

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä kimmo.aholainen(at)saimaastadiumi.fi , 040 719 7708

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.