LepoSyke-kokoustila alk. 100€/h

LepoSyke-neuvottelutilan kalustesuunnittelussa on otettu huomioon istumatyön haitat. Tilan kalustus poikkeaa perinteisestä kokoustilasta! 

LepoSyke-neuvottelutilan kalustesuunnittelussa on otettu huomioon istumatyön haitat. Tilan kalustus poikkeaa perinteisestä kokoustilasta: Kalustukseen kuuluvat liikuteltavat rahit 50 hengelle sekä perinteisempiä tuoleja noin 20 hengelle. Tilasta löytyy myös 12 kappaletta korkeudeltaan säädettäviä ja siirreltäviä työskentelypöytiä. Tilassa voi kokousten lisäksi järjestää esimerkiksi monipuolisia liikunta-aktiviteetteja. Ikkunoista on myös upea näkymä suoraan liikuntahalliin, ja tilaa voidaankin hyödyntää myös tapahtumien yhteydessä esimerkiksi VIP-tilana.  

Tilan molemmilta päätyseiniltä löytyy dataprojektorit sekä Click Share -järjestelmä, johon oma tietokone on helppo yhdistää. 

Erikoisuutena tilaan voidaan luoda esimerkiksi 180 asteen luontomaisema vaikkapa kokouksen taustalle tai tilaan voi varata kokouksen yhteyteen vartin aktivoivan pelihetken älyseinällä. Pyydä tästä tarjous erikseen! 

LepoSyke-tilan voi jakaa myös kahteen pienempään kokoustilaan väliseinällä: perinteisempään Lepo-kokoustilaan sekä rahit sisältävään Syke-neukkariin.  

Lisätiedot ja varaukset

Saimaa Stadiumin info ja myyntipalvelu
puh. 020 7699 099
sales(at)saimaastadiumi.fi