Asiakasreferenssi: Mölnlycke Health Care, henkilöstöjuhlat

Jo kaksi henkilöstöjuhlaa Saimaa Stadiumilla samalle yritykselle

Mölnlycke Health Care on järjestänyt henkilöstölleen jo kaksi henkilöstöjuhlaa Saimaa Stadiumilla: vuonna 2019 ja vuonna 2022. Mölnlycke on maailman johtavia lääketieteellisiä tuotteita ja ratkaisuja toimittava yritys, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden tavoitella parhaita tuloksia niin potilaiden, hoidon kuin taloudenkin kannalta. 

Ensimmäisellä kerralla tapahtumapaikka valikoitui sopivien tilojen vuoksi: Saimaa Stadiumi soveltuu yli 350 henkilön tilaisuuteen. Suuresta tilasta saatiin somistuksilla ja rajauksilla sopiva myös juhlavampaan tarkoitukseen. Myös vuonna 2022 koettiin, että tila on paras vaihtoehto näin suurelle henkilömäärälle. Myös itse juhla ja sen suunnittelu koettiin sujuvana kokonaisuutena.  

”Kokemus oli hyvä. Meillä oli säännölliset suunnittelupalaverit, missä käytiin aina läpi tarpeellinen, mitään unohtamatta.” toteaa yrityksen edustaja Maarit Taskinen.  

Tilaisuudessa pyrittiin huomioimaan kaikki yrityksen toiveet ja näkemykset.    

”Myyntipäällikkö veti kaiken upeasti, itse ei tarvinnut tuoda kuin meidän toiveet esille. Kaiken olisi saanut teiltä (Saimaa Stadiumilta), mutta bändi haluttiin hommata itse, mikä sekin oli hyvä asia. Ja kaikki sujui hienosti juhlien aikana, ei mitään huomautettavaa. Kiitos vielä kerran.” 

Lisätiedot ja varaukset

Saimaa Stadiumin info ja myyntipalvelu
puh. 020 7699 099
sales(at)saimaastadiumi.fi