Asiakasreferenssi: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun henkilöstöpäivä

Tiimihenkeä nostanut henkilöstöpäivä yli 700 hengelle

Syksyllä 2022 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk halusi koota muutaman vuoden tauon jälkeen koko henkilöstön yhteen paikkaan viettämään henkilöstöpäivää. Toiveena oli nauttia päivästä yhdessä poikkeusolojen jälkeen ja tarjota kaikille mielekästä tekemistä. Kyseessä on lähes 900 työntekijän organisaatio, jonka toiminta on jakautunut useaan eri kaupunkiin ja neljälle eri kampukselle. Viime vuosina töitä on tehty yhä enemmän myös etänä. 

Päivän teemaksi muotoutui Jälleennäkeminen ja päivän sisältö suunniteltiin niin, että jokaiselle osallistujalle löytyi kiinnostavia aktiviteetteja. Lisäksi koko henkilöstölle oli järjestetty yhteistä ohjelmaa, joka kokosi heidät kaikki myös päivän aikana yhteen. Henkilöstöpäivään ilmoittautui ennätysmäärä osallistujia, yli 750 henkeä. Etukäteen julkaistu ohjelma selkeästi puhutteli henkilöstöä, sillä tämä on suurin osallistujamäärä kaikista Xamkin järjestämistä henkilöstöpäivistä.  

Osallistujilta pyydetyn palautteen mukaan päivä oli onnistunut ja aktiviteettien monipuolisuus keräsi paljon kiitosta. Lisäksi käytännön järjestelyt näin suurelle henkilömäärälle ylittivät usean osallistujan odotukset.  
 
”Paras Xamkin yhteiskokoontuminen, johon olen itse osallistunut.” 
”Aivan ihana päivä. Esiintyjät ja kaikille yhteinen ohjelma oli nappivalintoja. Aktiviteetissä löytyi varmasti kaikille jotain mieluista. Mahtavaa oli kun pääsi ulkoilemaan ja liikkumaan päivän aikana.” 
”Osallistujamäärä oli huikea ja järjestelyt toimivat hienosti. Aamupalan ja lounaan järjestelyt toimivat poikkeuksellisen hyvin asiakkaan näkökulmasta!” 

Moni osallistuja koki myös työyhteisön hengen nousseen päivän aikana ja tunsi ylpeyttä työnantajaansa kohtaan. Panostus henkilöstöpäivään koettiin kiitoksenosoituksena työnantajalta ja tätä osattiin arvostaa.  

”Kiitos järjestelyistä kaikille osallisille! Järjestelyt toimivat hienosti, vaikka meitä oli valtavasti! Ei epäilystä etteikö Xamk välitä työntekijöistään. --” 
”Aivan mahtava päivä, tuli sellainen yhteenkuuluvuuden tunne. --” 

 

Lisätiedot ja varaukset

Saimaa Stadiumin info ja myyntipalvelu
puh. 020 7699 099
sales(at)saimaastadiumi.fi