Tapahtumat

Tapahtumat Saimaa Stadiumilla

Saimaa Stadiumilla tapahtuu – urheilua, viihdettä ja paljon muuta! Etelä-Savon monipuolisin tapahtumapaikka Mikkelin Kalevankankaalla taipuu konsertteihin, urheilutapahtumiin tai vaikka henkilöstöjuhlaan. Tervetuloa osallistumaan tai järjestämään omaa tapahtumaa!

Saimaa Stadiumin pikkujoulubileet 2021!

Santa Party

Tapahtumapäivä: 27.11.2021

Saimaa Stadiumin pikkujoulubileet 2021!

Santa Party – Saimaa Stadiumin pikkujoulubileet lauantaina 27.11.2021

Vuoden parhaat bileet bailataan Saimaa Stadiumilla lauantaina 27.11.2021 klo 19 alkaen.  Lavalle nousevat energisestä lavashow’staan tunnettu ABREU sekä kotimaisen popmusiikin ikoni ja kestosuosikki Neljä Ruusua. Illan isäntänä toimii Radio Novan Anssi Honkanen.  

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Platinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä 2020 jättihitiksi ja oli parhaimmillaan radioiden kolmanneksi soitetuin kappale. Uudella levyllä kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja sieltä löytyvät myös platinaa striimanneet kappeleet Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos. 

Neljä Ruusua seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut). 

Santa Party on K-18. Peruslippuun ei kuulu istumapaikkoja. 

Liput:

Bilelippu - Pikkujoulujen bilettäjälle 46€ / 40,50€ (S-etuhinta)

  • Sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan

Vip-lippu - Tunnelmasta nauttijalle 77€ / 71,50€ (S-etuhinta)

Sisältää:

  • Sisäänpääsyn tapahtumaan VIP-sisäänkäynnistä

  • Sisäänpääsyn Vip-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat

  • Vapaavalintaisen pöytäpaikan VIP-alueelta

  • VIP-passin sekä rannekkeen 

Liput myynnissä 1.5. alkaen. Hinnat sisältävät palvelumaksun. Osta omasi täältä

Business-VIP myynti ja varaukset: Virve Remunen, 020 7699 094 virve.remunen(at)saimaastadiumi.fi

Jaa tapahtuma