Sulkapallo ja Pickleball

Tule pelaamaan sulkapalloa ja pickleballia 

Sulkapallo on mukavaa ja tehokasta kuntoliikuntaa. Pickleball on puolestaan uusi sosiaalinen, sporttinen ja koukuttava mailapeli. 

11 kenttää Taraflex-pinnalla takaavat teille mukavia pelihetkiä. Varmistamalla pääsyn pelialueelle varaa vuoro etukäteen sähköpostitse sales(at)saimaastadiumi.fi tai soita Saimaa Stadiumin myyntipalveluun 020 7699 099.

Pickleballia pelataan kaksin- tai nelinpelinä. Mailoina toimivat lyhytvartiset ja kovapintaiset Pickleball-mailat. Pelipallo muistuttaa salibandypalloa. Pelikenttänä toimii sulkapallon nelinpelikenttä, jossa verkko on matalalla, kuten tenniksessä. Saimaa Stadiumin infosta voit vuokrata kaikki tarvittavat pelivälineet sekä ohjeet peliä varten! 

Syöttö suoritetaan alakautta. Jokaisen syötön jälkeen molempien joukkueiden pitää antaa pompata pallon kerran puolellaan, ennen kuin palloa saa lyödä ilmasta. Vain omista syötöistä saa pisteen. Verkon molemmin puolin (sulkapallon syöttörajan ja verkon välinen alue) on ns. keittiö, josta palloa saa lyödä vain pompun jälkeen. 

Pickleball on hauska sosiaalinen peli, joka sopii kaikenkuntoisille ja -tasoisille pelaajille. Pelin perusteet on helppo oppia ja peliä saa nopeasti aikaiseksi. Peli sopii pariskunnille, perheille, yritysten virkistyspäiviin, varttuneille mailapelitaitureille - käytännössä kenelle vain. Lisää lajista.

Esittelyvideo Pickleballista täältä
Opi Pickleballin perusteet täältä.
Lajin täydellinen sääntökirja täältä

Sulkapallo- ja pickleball- hinnasto

Arkisin klo 17 saakka

15€/tunti

Arkisin klo 17-19

20€/tunti

Lauantaisin ja sunnuntaisin

20€/tunti

Sulkapallomailan vuokraus

3€/maila

     

Hinta sisältää kenttävuokran tunniksi. Varauduthan asettamaan tarvittavat välineet (esim. verkon) paikalleen vuoron aluksi, ja purkamaan vuoron lopuksi. Infomme henkilökunta neuvoo tarvittaessa!