Safe Kid-kurssi

Iloinen Safe Kid siirtyy Saimaa Stadiumille!

Safe Kid on Saario Academyn luoma kokonaisuus, jonka harjoitteet tulevat Krav Magasta sekä Defendosta. Ohjaajat ovat ko. lajien harrastajia ja saaneet koulutuksen Saario Academyn kansainväliseltä opettajalta Istvan Nagylta.

Itsepuolustus on selkeää faktaa eikä näin ollen pidä sisällään mielipiteitä esimerkiksi politiikasta tai uskonnoista. Safe Kid on räätälöity lapsille heidän ikätasonsa mukaisesti, eikä kurssilla puhuta suoraan väkivallasta. Harjoitteet tehdään leikin varjolla sekoittaen helppoja, kuntoa nostattavia leikkejä sekä oikeaa itsepuolustusta!

Safe Kidin parista tutut ohjaajat Niina Naukkarinen ja Anne Maaranen tuovat lasten itsepuolustukseen perustuvan harrastuksen nyt Saimaa Stadiumille! Lue lisää ohjaajista alempaa.

Kurssi on tarkoitettu 5-10-vuotiaille lapsille ja järjestetään aina maanantaisin klo 17-18. Kurssin kevätkausi on 18.01.2021-03.05.2021 (ei hiihtolomaviikolla 1.3.2021). Kevätkauden hinta on 120€/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset 14.01.2021 mennessä.


Ohjaaja Niina

Hei olen Safe Kid -ohjaaja Niina! Safe Kid -ohjaajakoulutuksen lisäksi olen kouluttautunut kahvakuula-, toiminnallisen harjoittelun- ja fighter training ohjaajaksi. Minulla on kolme lasta ja olen tällä hetkellä päivätoiminen opiskelija. Harrastuksiini kuuluvat Krav Maga, toiminnallinen harjoittelu, aamulenkkeily ja rullaluistelu.


Ohjaaja Anne

Hei olen Safe Kid -ohjaaja Anne! Safe Kid-ohjaaja koulutuksen lisäksi olen kouluttautunut soveltavan liikunnanohjaajaksi ja neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Toimin tällä hetkellä lähihoitajan työssä. Minulla on kaksi lasta ja harrastan Krav Magaa, nyrkkeilyä/potkunyrkkeilyä sekä uintia.