Ravintola

Ravintola Stadiumi tarjoaa herkullista lounasta ja burgereitaRavintola Stadiumilta nyt myös välipalakortteja! 

Kortilla 10 välipalaa hintaan 40 euroa (4€/kpl). Terveellinen vaihtoehto esimerkiksi ennen treenejä tai koulun jälkeen. 

Vaihtoehtoina hedelmä ja smoothie tai leipä ja pillimehu.


Stadiumilla hyvä olo maistuu myös lautasella. Ravintola Stadiumin rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja konstailematon kotiruoka näkyy asiakkaan lautasella. Ravintola Stadiumi palvelee ma-pe klo 10-15.

Herkullista lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14. Lounasajan jälkeen on mahdollista tilata esimerkiksi burgerannoksia. Lisätietoja Ravintola Stadiumista tästä linkistä ja lounaslistaan pääset tästä.

”Usein kuulee sanottavan, että terveellinen ja maistuva eivät kuulu samaan lauseeseen. Stadiumilla tämä väite todistetaan kaupunkilegendaksi, sillä meillä tarjoillaan terveellistä ja maistuvaa lounasruokaa.”

SuperCornerin asiakaskunnalle, lapsille ja lapsenmielisille, tarjoamme itsetehtyjä burgereita ja hodareita unohtamatta kotimaisia raaka-aineita ja lähituotteita.

Ravintola Stadiumi palvelee kahdessa kerroksessa. Yläkerran Parviaula Vireen voit varata cocktail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin tai illanistujaisiin. Ravintola Stadiumilla on anniskeluoikeudet ravintolatiloissa.

Xamkin ravintolapalvelut tuottaa myös Saimaa Stadiumin permantoalueen ravintolapalvelut urheilutapahtumiin, konsertteihin, messuille, kokouksiin, näyttelyihin ja yritysjuhliin jopa 5000 hengelle.

Ota yhteyttä:
Ravintola Stadiumi
Raviradantie 22b, 50100 Mikkeli
stadiumi(at)xamk.fi, p. 040 632 9360