Ravintola

Stadiumilla hyvä olo maistuu myös lautasella

Ravintola Stadiumin rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja konstailematon kotiruoka näkyy asiakkaan lautasella. Ravintola Stadiumi palvelee ti-su klo 10-20 sekä ma 10-17. Herkullista lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14 ja viikonloppuisin klo 12-15. Lounasajan jälkeen on mahdollista tilata esimerkiksi burgerannoksia. Lisätietoja Ravintola Stadiumista tästä linkistä ja lounaslistaan pääset tästä.

”Usein kuulee sanottavan, että terveellinen ja maistuva eivät kuulu samaan lauseeseen. Stadiumilla tämä väite todistetaan kaupunkilegendaksi, sillä meillä tarjoillaan terveellistä ja maistuvaa lounasruokaa.”

SuperCornerin asiakaskunnalle, lapsille ja lapsenmielisille, tarjoamme itsetehtyjä burgereita ja hodareita unohtamatta kotimaisia raaka-aineita ja lähituotteita.

Ravintola Stadiumi palvelee kahdessa kerroksessa. Yläkerran Parviaula Vireen voit varata cocktail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin tai illanistujaisiin. Ravintola Stadiumilla on anniskeluoikeudet ravintolatiloissa.

Xamkin ravintolapalvelut tuottaa myös Saimaa Stadiumin permantoalueen ravintolapalvelut urheilutapahtumiin, konsertteihin, messuille, kokouksiin, näyttelyihin ja yritysjuhliin jopa 5000 hengelle.

Ota yhteyttä:
Ravintola Stadiumi
Raviradantie 22b, 50100 Mikkeli
stadiumi@xamk.fi, p. 040 632 9360