Ilmoittautuminen Parkour Mini -kurssille

Ilmoittautuminen Saimaa Stadiumin Parkour Mini -kurssille!

Tervetuloa ilmoittautumaan Saimaa Stadiumin Parkour Mini -kurssille!

Parkour on monipuolinen ja hauska liikuntamuoto, joka kehittää mm. koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ja yleiskuntoa. Parkourissa tarkoituksena on liikkua mahdollisimman sulavasti ja nopeasti hyödyntäen kaikkia ympäristössä olevia esteitä, esineitä ja pintoja pitäen liikkeen mahdollisimman yhtäjaksoisena. 

Saimaa Stadiumin kurssi on suunnattu 5-7-vuotiaille. Kurssin ohjaajana toimii liikuntaneuvoja Niko Mikkonen. Kurssi järjestetään maanantaisin klo 16-17 Saimaa Stadiumilla.

Parkour Mini -kurssilla tutustutaan leikin varjolla parkourin maailmaan ja kehitetään samalla lapsen motorisia taitoja! Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta parkourista. Kurssi järjestetään 4.1.2021-19.4.2021 (ei hiihtolomaviikolla 1.3.). Kurssille otetaan 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kurssi totetuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Kurssin hinta on 150€. Kurssi laskutetaan sen käynnistymisen jälkeen. Kurssi laskutetaan yhdessä erässä. Lasku toimitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kurssille on vielä muutamia paikkoja vapaana!

Äkillisistä muutoksista tai tuntien peruuntumisista tiedotamme tekstiviestitse lomakkeessa ilmoitettuun huoltajan puhelinnumeroon.

Lisätietoja kursseista puhelimitse 020 7699 099 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@saimaastadiumi.fi

Laskutusta varten
Annan suostumukseni, että ilmoittamani osallistuja saa näkyä tunneilla otetuissa kuvamateriaaleissa. Kuvamateriaalia otetaan osallistujien kehittymisen seuraamiseksi ja mahdolliseen mainoskäyttöön.

Käsittelemme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja tietosuojaselosteessamme mainitulla tavalla. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.