Parkour-kurssit Saimaa Stadiumilla

Ilmoittautuminen Saimaa Stadiumin parkour-kursseille!

Tervetuloa ilmoittautumaan Saimaa Stadiumin parkour-kursseille!

Parkour on monipuolinen ja hauska liikuntamuoto, joka kehittää mm. koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ja yleiskuntoa. Parkourissa tarkoituksena on liikkua mahdollisimman sulavasti ja nopeasti hyödyntäen kaikkia ympäristössä olevia esteitä, esineitä ja pintoja pitäen liikkeen mahdollisimman yhtäjaksoisena. 
 

Saimaa Stadiumin kurssit ovat suunnattu 8-12-vuotiaille lapsille. Kurssin ohjaajana toimii liikuntaneuvoja Niko Mikkonen.

Alkeiskurssilla käydään läpi tekniikan perusteita ja lajin ydinkohdat. Kurssi voi osallistua ilman aiempaa kokemusta parkourista. Alkeiskurssi järjestetään Saimaa Stadiumilla maanantaisin klo 16-17. Kurssin hinta 250€.

Jatkokurssi on tarkoitettu jo lajia harrastaneille henkilöille, eli osallistujilta vaaditaan aiempaa kokemusta parkourista. Kurssilla käydään läpi lajin haastavampia liikkeita ja tekniikoita, ja keskitytään näihin yksityiskohtaisemmin. Jatkokurssi järjestetään Saimaa Stadiumilla maanantaisin klo 17-18. Kurssin hinta 250€.
 

Syyskausi 5.10.2020-14.12.2020 (ei syyslomaviikolla 19.10.) ja keväkausi 4.1.2021-19.4.2021 (ei hiihtolomaviikolla 1.3.). 

Ilmoittautumisaikaa kursseille on 28.9.2020 saakka. Kurssit toteutuvat jos ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä/kurssi. 
 

Muutoksista tai tuntien peruuntumisista tiedotamme tekstiviestitse lomakkeessa ilmoitettuun huoltajan puhelinnumeroon. 

Lisätietoja kursseista puhelimitse 020 7699 099 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@saimaastadiumi.fi

Annan suostumukseni, että ilmoittamani osallistuja saa näkyä tunneilla otetuissa kuvamateriaaleissa. Kuvamateriaalia otetaan osallistujien kehittymisen seuraamiseksi ja mahdolliseen mainoskäyttöön.

Käsittelemme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja tietosuojaselosteessamme mainitulla tavalla. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.