Ilmoittautuminen Junioreiden kiipeilykurssille

Ilmoittautuminen Junioreiden kiipeilykurssille!

Tervetuloa ilmoittautumaan Junioreiden kiipeilykurssille!

Kurssin aikana tutustutaan kiipeilyn sääntöihin, välineistöön ja tekniikkaan yhteistyössä HiU:n kiipeilyjaos Kiikun kanssa. Kiipeilijöiden käytössä ovat Saimaa Stadiumilla 12 metrinen köysiseinä sekä 4,5 metrinen boulder-seinä. 

  • 10-15-vuotiaille. Ei vaadi aiempaa kokemusta.
  • Maanantaisin klo 17.30-19.00 Saimaa Stadiumilla.
  • Kurssi alkaa 15.2.2021 ja kestää 24.05.2021 saakka.
  • Kurssi järjestetään yhteistyössä kiipeilyseura Kiikun kanssa. Ohjaajina toimivat kiipeilyseuran jäsenet.
  • Kurssikertoja ei ole hiihtolomaviikolla 1.3.2021 ja pääsiäismaanantaina 05.04.2021.

Kurssin hinta on 143€. Kurssi laskutetaan sen käynnistymisen jälkeen. Kurssi voidaan laskuttaa yhdessä erässä (helmikuu) tai kahdessa erässä (helmi- ja huhtikuu). Lasku toimitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kurssille osallistumiseen vaikuttavat osallistujan terveydelliset seikat (esim. sokeripumppu) tulee ilmoittaa suoraan ohjaajalle esim. puhelimitse. Emme kerää näitä tietoja lomakkeen kautta. Toimitamme huoltajalle vielä sähköpostitse vastuuvapautuslomakkeen, joka tulee täyttää ennen kurssin alkua. Osallistujat on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen ryhmätapaturmavakuutuksella.

Ohjaajat hallinnoivat myös WhatsApp-ryhmää, jossa tiedotetaan kurssin sisältöön liittyvistä asioista. Osallistujan huoltaja lisätään tähän ryhmään. Laskutukseen ja muihin yleisiin asioihin liittyvät kysymykset osoitteeseen sales(at)saimaastadiumi.fi

Lisätietoja kursseista puhelimitse 020 7699 099 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales(at)saimaastadiumi.fi

Huoltajan nimi ja puhelinnumero luovutetaan myös kurssin ohjaajien käyttöön
Laskutusta varten, lasku toimitetaan tähän osoitteeseen!
Laskutusta varten
Laskutusta varten
Annan suostumukseni, että ilmoittamani osallistuja saa näkyä tunneilla otetuissa kuvamateriaaleissa. Kuvamateriaalia otetaan osallistujien kehittymisen seuraamiseksi ja mahdolliseen mainoskäyttöön.

Käsittelemme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja tietosuojaselosteessamme mainitulla tavalla. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.