Keväällä 2018 valmistuvan Saimaa Stadiumin rakennustyöt etenevät vauhdilla, suunnitelmien mukaisesti. Samaan aikaan rakennamme myös ainutlaatuista terveyden-, liikunnan-ja hyvinvoinnin palvelukonseptia. Saimaa Stadiumin palvelukonsepti rakentuu strategisille kumppanuuksille, jossa palveluiden tuottajina ja yhteisen brändin alla, toimii pääomistajien lisäksi joukko aktiivisia ja osaavia yrittäjiä.

Urheiluseurat, järjestöt ja yritykset tulevat muodostamaan Saimaa Stadiumille merkittävän käyttäjäryhmän. Osana toimintamallimme ja palvelukonseptimme rakentamista järjestämme innovatiivisen ja vuorovaikutteisen keskustelutilaisuuden:

Onnistumisen olosuhteet Saimaa Stadiumilla

Aika: maanantaina 22. toukokuuta klo 18.00-20.00

Paikka: XAMK (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu), Mikkelin kampus, tila D127

Tule kuulemaan Saimaan Stadiumin suunnitelmista, tulevista palveluista ja Stadiumin tarjoamista mahdollisuuksista urheiluseuroille. Tilaisuus on alueen seuroille myös erinomainen mahdollisuus esittää kysymyksiä tuoda esille omia näkemyksiä toimivasta ja käyttäjäystävällisestä Saimaa Stadiumista.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 15.05. mennessä osoitteessa sales@saimaastadiumi.fi. Voit ilmoittaa kerralla myös muitakin seuranne vaikuttajia ja avainhenkilöitä mukaan. Mainitse viestissä seura, osallistujien nimet, tehtävä seurassa ja osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Lisätietoja antaa Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Timo Welsby 0400 677 817.